Antena Căutare

Strat de zăpadă de trei metri și temperaturi de 3 grade Celsius. Imagini surprinse de turiști în iulie, în România

Fenomenele extreme care au cuprins întreaga Europă sunt vizibile și în România, unde în luna iulie a nins la altitudini mari, iar temperaturile au scăzut sub 0 grade pe timpul nopții, iar în timpul zilei s-au înregistrat puțin peste 3 grade Celsius.

Fenomenele extreme care au cuprins întreaga Europă sunt vizibile și în România, unde în luna iulie a nins la altitudini mari, iar temperaturile au scăzut sub 0 grade pe timpul nopții, iar în timpul zilei s-au înregistrat puțin peste 3 grade Celsius.

Turiștii aflați în zona Bâlea Lac au surprins în imagini ninsoarea căzută în timpul nopții, dar și troienele de zăpadă, înalte de trei metri, care s-au păstrat de iarna trecută din pricina frigului și care acum au fost acoperite cu un strat nou de omăt.

Vremea în România se menține rece pentru această perioadă, iar pentru weekend meteorologii au emis atenționări cu privire la un fenomen mediteranean, care a lovit deja Grecia și Italia și care se îndreaptă spre țara noastră. Ciclonul se manifestă prin furtuni violente și ploi torențiale, iar litoralul și partea de sud-est a țării este cea mai expusă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Credit foto: Facebook/Meteoplus

Declaraţia Vioricăi Daăncilă la ceremonia de Ziua Franţei... Rezultate Finale BAC 2019 Harghita, după contestații! Vezi note pe a1.ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x