Antena Căutare

Zapada si gerul pun stapanire pe tara

E frig de-ngheata pietrele iar de astazi ninge zdravan in aproape toata tara. In unele regiuni, temperaturile vor scadea pana la minus 18 grade Celsius. Din cauza inghetului, spitalele au primit iar pe banda rulanta pacienti cu fracturi.



Cel mai rece va fi marti noapte la Miercurea Ciuc: minus 12 grade Celsius, iar cel mai cald la Constanta - 4 grade cu plus. O situatie rara, cu temperaturile de peste 0 grade, cu care nu ne vom mai intalni prea des.

Vom vedea insa din ce in ce mai multi fulgi de zapada. De fapt, ninsorile au inceput inca de duminica. La Sibiu, stratul de zapada depasea 5 centimetri. Sub omat s-a asezat si un strat serios de gheata care a facut, din nou, probleme.

Incepand de marti noapte, va ninge si in Capitala. Specialistii se asteapta ca stratul de zapada sa atinga 3 centimetri.

Meteorologii ne-au anuntat ce vreme rece vine peste noi, iar medicii tin sa ne recomande sa evitam pe cat posibil expunerea indelungata la ger, sa ne imbracam bine si sa ne hidratam.

Vezi aici prognoza meteo detaliata pe localitati!


Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

UPDATE! Andrei Placinta ramane in arest: Curtea de Apel a respins recursul... Alessandra Stoicescu, presedintele Fundatiei "Mereu Aproape", a strans donatii de peste 1 milion de euro pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x