Antena Căutare

A murit Francisco Varallo, ultimul supravietuitor al finalei Mondialului din 1930

Argentinianul Francisco "Pancho" Varallo, ultimul supravietuitor al primei finale de Cupa Mondiala din 1930, a murit, luni, la varsta de 100 de ani. Potrivit familiei lui Varallo, citata de AFP, acesta a fost gasit in casa pe care o cumparase din banii primului sau contract cu Boca Juniors.


Argentinianul s-a nascut pe 5 februarie 1910, la Buenos Aires. In 1928 si-a inceput cariera la Gimnasia y Esgrima de La Plata. Trei ani mai tarziu, el a fost transferat la Boca Juniors, unde a jucat pana la finalul carierei, in 1939.

Timp de aproape 70 de ani, Varallo a ramas cel mai bun marcator al echipei Boca Juniors, cu 194 de goluri inscrise in 222 de meciuri, fiind invins in acest an de Martin Palermo, ajuns pana in prezent la 220 goluri.

Intre 1957 si 1959, Francisco Varallo a ocupat functia de director tehnic si antrenor la Gimnasia. Ulterior, acesta a exercitat diverse alte profesii, printre care profesor de educatie fizica si patron al unei firme de transport pentru elevi.

Dragomir le ameninta pe Steaua si Unirea cu retrogradarea... US Open/ Edina Gallovits si Monica Niculescu, eliminate in primul tur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x