Antena Căutare

ACS Poli Timișoara - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE

ACS Poli Timișoara - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1 se încheie pe Bega. Trupa lui Leo Grozavu, Poli Timișoara, întâlnește Sepsi Sf. Gheorghe, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul ACS Poli Timișoara - Sepsi Sf. Gheorghe este live video online de la ora 20:45.

ACS Poli Timișoara - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Duelul suferinței dintre Poli și Sepsi poate lăsa ”urme” importante în alcătuirea părții de jos a clasamentului. Bănățenii se află într-o criză prelungită de formă, iar un eșec i-ar putea arunca cel puțin pe un loc de baraj, dacă nu cumva chiar pe un loc retrogradabil (dacă Mediaș bate la Voluntari).

ACS Poli Timișoara - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Meciul dintre echipele lui Grozavu și Neagoe va pune față în față cel mai slab atac, al gazdelor (0 goluri), celui mai bun atac, cel al lui Sepsi (3 goluri). Interesant este faptul că ACS Poli nu a marcat niciodată în meciurile cu Sepsi. E adevărat, nici nu a fost mult meciuri directe, dat fiind faptul că Sepsi este promovată în premieră în Liga 1.

ACS Poli Timișoara - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Dacă în sezonul regulat aveam o echipă Poli Timișoara favorită clară cu Sepsi, primind o cotă de 1,60, acum lucrurile s-au schimbat dramatic pentru bănățeni. Poli e favorită, însă primește o cotă de 2,50. Dincolo, Sepsi este cotată cu 2,90 - 3,00, o cotă în scădere.

ACS Poli Timișoara - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO. Date fiind ultimele rezultate ale celor două echipe din meciurile directe, putem anticipa un meci fără prea multe goluri. Cota pentru sub 2,5 goluri este una foarte mică: 1,45!

FOTO: Un englez a pariat 500 de lire în 2014 pe faptul că nepotul său va debuta în naționala Angliei înainte de vârsta d... Biletul Zilei 30.03.2018. Cele mai sigure meciuri de vineri caută din nou profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x