Antena Căutare

Fostul dinamovist, Adrian Cristea, e dorit la Steaua

Becali se pregateste de o mutare soc la Steaua! Dupa “imparatul” Tanase, Gigi vrea sa aiba si un “print” in echipa. Adrian Cristea e dorit de Becali. Curelea e si el cu bagajele facute pentru a intra in Steaua lui Reghe.

Steaua cu printi si imparati! Asta vrea Gigi Becali. Dupa Tanase, proclamat “imparat” de Gigi, in Ghencea va ajunge si un “print”. Unul cu trecut de caine si cu mult lipici la femei.

"Cristea nu umbla in cluburi. E afemeiat, dar nu umbla in cluburi si nu pierde nopti si nici nu e cu manele si fel de fel de petreceri", spune patronul Stelei.

Becali s-a saturat de fratii Costea. Florin o sa stea numai in tribuna, anunta Gigi. Iar, Nila, are zilele numarate. Patronul l-a trimis la Pandurii si la Viitorul lui Hagi, insa nimeni nu l-a vrut: “Eu nu am stiut ca el da de pasarica si uita de fotbal. Barbatul adevarat sa joace fotbal."

Reghe insista pentru aducerea lui Curelea, de la Sportul. Becali l-ar vrea cu imprumut pentru un an, insa Siman il da doar pentru 6 luni.

Unul dintre supravietuitorii infernului de la Jocurile Olimpice de la Munchen este de origine romana... Dan Petrescu a plecat de la Kuban Krasnodar! Trece la TSKA?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x