Antena Căutare

Adrian Mutu în pragul falimentului? „Briliantul” mărturisește: „Am pierdut trei milioane de euro, mi-am vândut casa și yacht-ul”

Adrian Mutu, „Briliantul” fotbalului romanesc a vorbit de curand despre viata sa privata, dar mai ales despre problemele financiare cu care s-a confrutat in ultima vreme. Aparent, succesul de care s-a bucurat Mutu nu i-a asigurat si un trai lipsit de griji. Acesta a marturisit: "Mi-am vandut casa din Miami la partaj, dar si yacht-ul! Am pierdut 3 milioane de euro".

Adrian Mutu, „Briliantul” fotbalului românesc a vorbit de curând despre viața sa privată, dar mai ales despre problemele financiare cu care s-a confrutat în ultima vreme. Aparent, succesul de care s-a bucurat Mutu nu i-a asigurat și un trai lipsit de griji. Acesta a mărturisit: "Mi-am vândut casa din Miami la partaj, dar și yacht-ul! Am pierdut 3 milioane de euro".

Viața tumultoasă a fotbalistului Adrian Mutu a atras ochii curioșilor de nenumărate ori. Avere, soții, excese, dependențe, sunt doar câteva cuvite care s-au lipit în timp de numele lui Andrian Mutu. „Briliantul” a vorbit într-un interviu pentru GSP TV, despre cum a pierdut 3 milioane de euro, de ce și-a vândut casa din Miami și yacht-ul, dar și în ce stadiu se află cariera lui.

Se știe deja că Adrian Mutu a fost dator clubului Chelsea cu 10 milioane de euro, despăgubire achitată din cauza unei escapade cu alcool și cocaină. Pe lângă asta, Adrian Mutu a mai trcut și prin alte probleme care i-au tăiat considerabil din avere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Kristina Mladenovic, dezamăgită că a fost părăsită de antrenorul Sascha Bajin... Derbi local în semifinalele Conferinţei de vest a MLS: LA FC - LA Galaxy. Echipa lui Mitriţă întâlneşte Toronto FC, în C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x