Antena Căutare

AFC Hermannstadt - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE

AFC Hermannstadt - FC Voluntari LIVE VIDEO. Derby al suferinței în penultima partidă a etapei a 5-a. Hermannstadt primește vizita celor de la FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online

AFC Hermannstadt - FC Voluntari LIVE VIDEO. Derby al suferinței în penultima partidă a etapei a 5-a. Hermannstadt primește vizita celor de la FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Hermannstadt - Voluntari este live video online, azi, de la ora 18:00.

AFC Hermannstadt - FC Voluntari LIVE VIDEO. Meciul care se va juca la Târgu Mureș va pune față în față cele mai slabe echipe ale începutului de sezon. Acest lucru este spus atât de locurile din clasament, cât și de evoluțiile celor două echipe. Trupa lui Pelici ocupă locul 13 cu 4 puncte și cu un joc, pe alocuri, de Liga a 2-a, iar elevii lui Oprița joacă mai slab decât în ”era Mutu” la Voluntari, acumulând 1 punct în 4 etape.

AFC Hermannstadt - FC Voluntari LIVE VIDEO. Vom avea un duel între o echipă sibiană care nu a pierdut acasă: 1-0 cu Sepsi și 1-1 cu Dunărea Călărași, și un FC Voluntari care a pierdut pe unde a călcat: 1-2 cu Dinamo și 0-2 cu Viitorul. Fața palidă a celor de la Hermannstadt s-a văzut în meciurile din deplasare. Atât cu FC Botoșani, cât și cu Concordia Chiajna, elevii lui Pelici au arătat că încă trăiesc la ”matineu”.

AFC Hermannstadt - FC Voluntari LIVE VIDEO. Pe lângă cel mai slab punctaj, Hermannstadt și Voluntari au de partea lor și cea mai slabă ofensivă din Liga 1. Ardelenii au marcat doar două goluri, ambele pe teren propriu. Dincolo, echipa lui Oprița stă ceva mai bine, cu 3 reușite.

AFC Hermannstadt - FC Voluntari LIVE VIDEO. La casele de pariuri, echipa din Sibiu e favorită la victorie cu o cotă de 2,10. Bookmakerii îl văd rău pe Oprița, cel care poate fi demis dacă pierde, iar echipa sa primește o cotă de 3,70. Remiza e văzută cu 3,20. Nu e primul meci din istorie dintre cele două echipe. În 2017, Hermannstadt și-a început fantastica aventură către finala Cupei României cu un succes, 1-0, cu Voluntari. A marcat atunci Dâlbea un gol fenomenal.

AFC Hermannstadt - FC Voluntari LIVE VIDEO. Pont recomandat la acest meci: sub 2,5 goluri - cotă 1,60.

Record după record pentru Simona Halep! Celebra tenismenă e la un pas să scrie istorie, după ce s-a calificat în finala ... Revista presei sportive, 20.08.2018: 6! Pierde Dinamo. ”Câinii”, bătuți din nou în Ardeal; PSG vrea două staruri de la B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x