Antena Căutare

Ajax-Steaua 2-0: Povestea in care noi niciodata nu zambim

Steaua Bucuresti a pierdut cu 0-2 primul meci cu Ajax si are sanse mici de calificare in optimi. Olandezii au taxat timiditatea ros-albastrilor, care traiesc aceeasi poveste ca in primavara cu Twente.

Alderweiereld (25), dupa o eroare de marcaj a lui Chiriches, si Van Rhijn (49), in urma unei greseli colective in defensiva, au semnat golurile care o indeparteaza pe Steaua de visul calificarii. In cealalta partida, Chelsea a castigat cu 1-0 jocul de pe terenul celor de la Sparta Praga.

Steaua a fost fricoasa si mult prea defensiva in prima parte, iar atunci cand s-a trezit, in repriza a doua, a fost mult prea tarziu. Returul are sanse mici, macar din perspectiva scorului de recuperat, iar absentele lui Bourceanu (cumul de cartonase galbene) si Pintilii (eliminat in minutul 89) vor ingreuna si mai mult misiunea trupei lui Reghecampf.

AVANCRONICA

Au dezamagit in meciurile de pregatire si nu se pot baza pe "decarul" Cristi Tanase. Cu toate acestea, stelistii sunt convinsi ca pot scoate un rezultat bun in prima mansa a dublei din Europa League cu Ajax.

Masca lui Szukala

La Amsterdam, Laurentiu Reghecampf a primit o veste buna: poate conta pe serviciile lui Lukas Szukala. Chiar daca nu este 100% refacut, fundasul va aparea in primul "11" cu ajutorul unei masti de carbon, care sa-l ajute sa loveasca balonul fara sa resimta dureri. Fotbalistul s-a pregatit normal si va face cuplu cu Vlad Chiriches in centrul apararii.

Nikolici, colosul din atac

Patronul l-a dorit pe Tatu, dar antrenorul nu este inca multumit de randamentul brazilianului. Astfel, Stefan Nikolici va fi varful impins sustinut de Raul Rusescu in duelurile cu fundasii "lancierilor". "Tatu nu intra in calcul pentru meciul cu Ajax", a fost declaratia lui Reghecampf.

FORMATIA PROBABILA A STELEI:

Tatarusanu - Rapa, Chiriches, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - A. Popa, Rusescu, Chipciu - Nikolici

CE PARIEM LA AJAX-STEAUA?

Cinci suporteri care mergeau sa vada Sahtior-ul lui Lucescu au murit intr-un accident aviatic... Weekend de foc la GSP TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x