Antena Căutare

Alex Ferguson credea ca Otelul Galati e din Belgia

Alex Ferguson nu-si face probleme pentru meciul cu Otelul din grupa C a Ligii Campionilor. Managerul lui Manchester spune ca pana la tragerea la sorti, nici nu auzise de echipa campioana a Romaniei.

"Nu aveam idee de unde sunt. Nu mai auzisem de ei. Cateva echipe europene isi schimbasera numele atunci, imi amintesc ca erau niste formatii belgiene care facusera asta", a spus Ferguson.

Otelul a pierdut primele doua meciuri din grupa C a Ligii Campionilor, dar nici Manchester United nu sta bine. Echipa lui Ferguson are doar 2 puncte.

"Pana acum am facut o treaba de mantuiala in Liga Campionilor, insa nu e cazul sa ne panicam. Calificarea e inca in mainile noastre, in sensul ca suntem capabili sa castigam meciurile care au mai ramas si avem de gand sa facem asta. Patru jocuri de disputat, noi cu doar doua puncte in cont, in conditiile in care Basel si Benfica au patru, nu e chiar ceea ce speram.

Cu lotul pe care il am pot alcatui cateva echipe bune. Va trebui sa ma gandesc si la partida cu City, dar vom avea cinci zile sa pregatim duelul din campionat, deci nu e chiar rau", a spus Ferguson pentru Sunday People.

Otelul - Manchester United se va disputa marti, de la 21:45, in direct la TVR 1 si liveTEXT pe A1.ro. Partida se va juca pe National Arena.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Sahtior - Tavria Sinferopol 3-1 / Lucescu ramane lider in Ucraina cu o victorie in prelungiri... Kuban pierde in ciuda golului marcat de Bucur in prelungiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x