Antena Căutare

Andre Villas-Boas: "Abramovich ma sustine"

Dupa ultimele doua rezultate catastrofale din campionat si Liga, antrenorul portughez sustine ca are intregul sprijin al patronului si al jucatorilor.

Duminica trecuta, Chelsea a pierdut cu 2-1 derby-ul cu Liverpool de pe Stanford Bridge iar miercuri a fost invinsa cu acelasi scor pe Bayarena din Leverkusen.

Presa din Anglia a anticipat o iminenta demitere a lui Andre Villas-Boas de la carma albastrilor, dar antrenorul portughez a declarat ca are intreg sprijinul lui Abramovich si al jucatorilor: "Rezultatele negative din ultima vreme se pot explica prin stresu pe care jucatorii il resimt. Trebuie sa gasim un echilibru emotional pentru a depasi acest moment. Nici Ferguson nu a debutat grozav la Manchester United. Am vorbit cu patronul si mi-a spus ca am tot timpul pentru a redesa situatia. Toata lumea vrea asta si vom reusi cand ne va reveni increderea in propriile forte".

Foto: Intact Images

Astra - Ceahlaul 0-0 \ Egal plictisitor in debut de etapa... Mancini recunoaste: "Nu suntem suficient de buni pentru a castiga Liga"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x