Antena Căutare

Argentina sub presiune: Inca o remiza la Copa America

Calificarea Argentinei in sferturile de finala ale Copei America este in pericol, dupa ce echipa gazda a remizat, scor 0-0, in meciul disputat la Santa Fe impotriva Columbiei. Este cel de-al doilea meci egal al „pumelor”, dupa 1-1 in prima etapa cu Bolivia.



Cei doi atacanti columbieni au fost un pericol permanent pentru poarta lui Romero, care s-a vazut nevoit sa intervina decisiv in cel putin trei randuri, gazdele avand cea mai periculoasa ocazie pe finalul primei reprize, prin Lavezzi. Messi a iesit foarte putin in evidenta, iar atunci cand a facut-o, cu zece minute inainte de sfarsit, rezultatul a fost lamentabil, executia sa din lovitura libera neavand nevoie de niciun comentariu in plus.

„Am fi meritat toate cele trei puncte. Am avut o sansa mare de a castiga, dar nu am profitat de ocaziile de care am beneficiat", a declarat fundasul columbian Mario Yepes la finalul intalnirii.

Columbia are 4 puncte dupa primele doua meciuri din Grupa A si nu a primit inca gol, in timp ce Argentina, cu numai 2 puncte, este obligata sa castige in ultima etapa, atunci cand va intalni Costa Rica, pentru a evita o eliminare prematura si rusinoasa.

Citeste si Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Olanda: Acoperisul stadionului lui FC Twente s-a prabusit: Un mort si 10 raniti... Vezi programul turului Ligii 1, editia 2011/2012! Dinamo - Steaua se joaca in penultima etapa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x