Antena Căutare

Astra Giurgiu - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE

Astra - CFR Cluj LIVE VIDEO. Dacă la Craiova e derby-ul etapei, la Giurgiu se joacă, duminică, un meci care poate decide titlul. Astra Giurgiu, o echipă neînvinsă de 4 etape, primește vizita liderului CFR Cluj, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Astra-CFR Cluj este live video online, duminică, de la ora 21:30.

Astra - CFR Cluj LIVE VIDEO. Împinsă la un pas de titlu de incapacitatea FCSB-ului de a se impune pe terenul ”Lanternei” din play-off, Poli Iași, CFR Cluj merge la Giurgiu pentru a face ceea ce știe mai bine pe stadionul ”Marin Anastasovici”: să câștige. CFR Cluj se simte excelent în meciurile cu Astra din deplasare. Clujenii au 4 victorii și o remiză în ultimele 5 vizite la Giurgiu.

Astra - CFR Cluj LIVE VIDEO. Astra nu a mai învins pe CFR Cluj, în meciurile de acasă, din 2014. A fost atunci un 1-0 după un gol marcat de Marian Cristescu. Cu toate acestea, în turul din play-off, Astra a detonat bomba în Gruia, acolo unde a remizat, scor 1-1. A fost primul meci al lui Gigi Mulțescu pe banca fostei campioanei a Ligii 1 din sezonul 2015-2016.

Astra - CFR Cluj LIVE VIDEO. Cei de la FCSB își pun toate speranțele în cei de la Astra înainte de meciul cu CFR Cluj. Trupa lui Gigi Mulțescu are 3 victorii și o remiză în ultimele 4 etape. Singurul eșec al Astrei cu Mulțescu pe bancă a fost tocmai cu rivala CFR-ului, un 0-3 cu FCSB pe 16 aprilie. Astra vine după o remiză norocoasă cu Viitorul la Ovidiu, scor 1-1, în timp ce Clujul lui Petrescu vine după un succes, de asemenea norocos, 1-0, cu CSU Craiova.

Astra - CFR Cluj LIVE VIDEO. La pariuri, CFR Cluj pleacă din postura de mare favorită. De la 1,75, cota clujenilor a ajuns acum la 1,50-1,55, semn că pariorii au încredere că trupa lui Petrescu nu va claca din nou. Pentru o surpriză, Astra are cotă de 6,50, în urcare de la 5,20. Remiza este văzută și ea cu șanse mici: cotă 4,00!

Astra - CFR Cluj LIVE VIDEO. Nu vedem cum CFR Cluj nu va câștiga acest meci care, în proporție de 90%, le poate aduce titlul, fapt pentru care recomandăm un ”2 solist” la acest meci.

Concordia - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE... AFC Hermannstadt scrie istorie și se califică în finala Cupei României după o dublă victorie cu Gaz Metan Mediaș! Care a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x