Antena Căutare

Astra - Dinamo 0-0/ "Alb-rosii" au terminat turul pe primul loc

O remiza fara goluri cu Astra, la Ploiesti, a fost suficienta pentru ca Dinamo sa incheie turul din Liga I pe primul loc al clasamentului, cu un punct in fata celor de la CFR Cluj si trei puncte fata de Rapid, care a pierdut tot duminica la Galati.

Intr-un meci anost in care rezultatul de egalitate a parut sa fie obiectivul ambelor formatii, elevii lui Liviu Ciobotariu au avut cele mai importante sanse, venite insa mai mult din inertie decat in urma unei presiuni sufocante asupra prahovenilor.

In prima repriza, Marius Niculae a avut doua oportunitati excelente de a deschide scorul. Mai intai, in minutul 14, golgheterul dinamovistilor a tras bine la coltul lung, dupa ce a pacalit doi fundasi ai Astrei, insa Silviu Lung s-a intins si a respins in corner, pentru ca, inainte de pauza, portarul gazdelor sa-l blocheze din nou pe atacantul „cainilor", care a reluat din cadere centrarea lui Rus.

Acelasi Laurentiu Rus avea sa se remarce in debutul partii secunde, cand a patruns in forta pe partea dreapta si a tras dintr-un unghi imposibil, dar mingea a lovit transversala. Dupa un sut al lui Catalin Munteanu de la aproximativ 20 de metri, putin pe langa, Rus a iesit din nou lsa rampa, centrarea sa sutata in fata portii nefiind finalizata corect de Danciulescu.

Cu sapte minute inainte de final, Liviu Ganea a beneficiat de ultima sansa importanta de a aduce victoria alb-rosilor, dupa o faza inteligent lucrata de Marius Niculae, dar finalizarea sa de la 14-15 metri nu a prins spatiul portii.

Au evoluat echipele

Astra: S. Lung jr. - Ov. Mihalache, V. Gaman, L. Goian, J. Morais - Stratila (A. Stan 70 ), Takayuki, Tigoianu (Tiganasu 59), Ologu - Bajenaru - Fatai (B. Rusu 78)

Dinamo: Balgradean - Luchin, Dr. Grigore, Moti, Diabate - L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Pulhac (G. Paun 54) - Danciulescu (L. Ganea 76), M. Niculae.

foto: gsp.ro

Steaua - CFR Cluj 1-1/ Meci incendiar pe National Arena... Otelul Galati - Rapid 2-0/ Giulestenii, mielusei in deplasare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x