Antena Căutare

Athletic Bilbao - Mirandes 6-2 / Set pentru finala

Mirandes, echipa din a treia liga din Spania a fost invinsa pe San Mames de gazdele de la Atlhletic Bilbao si a fost eliminata in semifinalele Cupei Regelui Spaniei.

Dupa 1-2 in tur, Mirandes, echipa de liga a treia ce eliminase in sferturi pe Espanyol, spera la un retur de senzatie care sa-i asigure o finala cu cealalta echipa din Barcelona si biletele pentru o prezenta in editia urmatoare de Europa League.

Din pacate, bascii nu au avut mila de Garmendia si Lambarri si au facut scor de tenis cu ei. Munian a deschis scorul in minutul 11, iar Susaeta si Aurtenetxe au facut 3-0 in prima jumatate de ora. Aceasta a fost si rezultatul primei reprize.

Dupa pauza, fundasul Aitor Blanco a redus din handicap, insa a urmat dubla lui Llorente care a dus scorul la 5-1. Si Blanco a reusit sa marcheze din nou, insa nu a fost singurul aparator al lui Mirandes care a reusit sa-si treaca numele pe tabela. Aceasta pentru ca celalat fundas central, Cesar Caneda a marcat in propria poarta stabilind scorul final: 6-2.

Foto: Intact Images / EPA

Duelul olimpic s-a terminat nedecis... FIFA ajuta financiar Egiptul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x