Antena Căutare

Crina Abrudan, din Londra: Atleta Voula Papachristou, exclusa din delegatia Greciei dupa ce a postat pe Twitter un mesaj rasist

Atleta greaca Voula Papachristou, care urma sa concureze in proba de triplusalt, a fost exclusa din delegatia tarii sale pentru Jocurile Olimpice de la Londra, dupa ce a postat unui mesaj cu tenta rasista pe Twitter.

Miercuri, sportiva de 23 de ani a scris pe contul personal de pe cunoscuta retea de socializare „Cu atatia africani in Grecia, cel putin tantarii West Nile vor manca hrana de acasa”. Ulterior, ea a sters acest mesaj, dupa ce a primit numeroase critici si a publicat un comunicat in care a precizat ca regreta profund afirmatiile facute.

Cu toate acestea, Comitetul Olimpic din Grecia a decis excluderea atletei din delegatia elena motivand decizia prin faptul ca respectivele comentarii sunt „contrare valorilor si idealurilor miscarii olimpice”. Papachristou risca acum sanctiuni din partea Comisiei de disciplina a Federatiei elene de atletism, care va analiza cazul sau.

Foto: domaingang.com

Mutu vrea sa revina la Dinamo... Vezi aici intreg calendarul JO Londra 2012!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x