Antena Căutare

Atletico Madrid a castigat Europa League, dupa 3-0 cu Bilbao

Atletico Madrid invins-o pe Bilbao, 3-0, si a reusit, pe National Arena, sa-si treaca in palmares al doilea trofeu Europa League din istorie, dupa cel din 2010.

Ros-albi-albastrii s-au simtit ca acasa la Bucuresti, iar in prima repriza parca l-au avut pe Einstein la finalizare. Falcao a reusit o "dubla" cu executii de geniu si si-a adus echipa in avantaj la pauza, 2-0.

In repriza secunda, Bielsa a mutat ofensiv si si-a indemnat baietii s-o ia cu asalt pe Atletico. Insa stralucirea din acest sezon a lui Bilbao nu a avut mandat si in finala. Ghinionisti la finalizare, Ibai Gomez campionul ratarilor, bascii nu au reusit sa-l oblige pe Courtois sa scoata mingea din plasa nici macar o data.

Fotbalul pedepseste si in finale, iar Diego a incercat sa eclipseze golurile lui Falcao. Brazilianul a driblat tot ce a avut in cale, a intrat in careu, a sutat pentru 3-0 si a izbucnit in lacrimi. Lacrimi de fericire.

CITESTE mai multe in Gazeta Sporturilor!

Foto: Intactimages / EPA

FOTO! Cainii raman in lupta pentru titlu: Vointa Sibiu - Dinamo 0-1... Suporterii englezi s-au deghizat in strumfi la un meci al favoritilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x