Antena Căutare

Au lasat rachetele de tenis pentru haine de motociclisti: Sorana Carstea si Monica Niculescu bikerite

Sorana Carstea si Monica Niculescu au participat la petrecerea jucatoarelor de la Linz. Evenimentul a a avut ca tema motocicletele, iar romancele s-au conformat.

Jucatoarele de tenis s-au rasfatat la o petrecere organizata in cinstea lor de oficialii turneului de la Linz. Fetele au avut obligatia sa se imbrace in conformitate cu tema evenimentului: motocicletele.

Pe tabloul principal de la Linz au fost prezente cinci romance: Monica Niculescu, Sorana Carstea, Camelia Begu, Simona Halep, si Alexandra Cadantu, dar numai doua au intrat in jocul organizatorilor. Sorana si Monica au ales tinute elegante dar adaptate, iar rezultatul a fost unul de exceptie.

Gecile din piele, asociate des motociclistilor, au fost la mare cautare. Si Victoria Azarenka, numarul unu mondial, a purtat un asemnea articol vestimentar la petrecerea de la Linz.

Usain Bolt a trait spaima vietii lui in Noua Zeelanda! Vezi aici ce a patit atletul ... Nae Manea a ajuns vedeta internationala. Vezi ce scrie presa internationala despre reactia antrenorului de la Bistrita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x