Antena Căutare

Australian Open 2021. Serena Williams, ce semnifică ținuta controversată a sportivei. Cum a apărut jucătoarea pe terenul de sport

La Australian Open 2021, Serena Williams, în vârstă de 39 de ani și loc 11 WTA s-a impus în fața Laurei Siegemund, în vârstă de 32 de ani, loc 51 WTA, pe care a învins-o în doar 57 de minute, 6-1, 6-1. Americanca și-a făcut apariția pe terenul de sport într-o ținută controversată, cu o semnificație profundă.

Serena Williams la Australian Open 2021 Galerie
Serena Williams, una dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis la nivel mondial, a jucat la Australian Open 2021 într-o ținută excentrică. | Hepta

Serena Williams, în drumul spre al 24-lea trofeu de Grand Slam din carieră, și-a făcut apariția pe terenul de tenis împotriva Laurei Siegemund, într-un costum de spor excentric, care a atras atenția unui glob întreg.

Deși și-a obișnuit urmăritorii din toată lumea cu ținutele diferite pe care le îmbracă la turneele de Grand Slam, tot a atras ateția a milioane de persoane care i-au urmărit meciul.

Pe lângă măiestria jocului, telespectatorii au putut observa costumul mulat al Serenei, gradat în trei culor (roșu, roz și negru), cu un picior descoperit și unul acoperit.

Vezi mai multe imagini cu SERENA WILLIAMS în GALERIA FOTO

Ce semnifică ținuta Serenei Williams, purtată la Australian Open 2021, împotriva Laurei Siegemund

La conferința imediat următoare jocului, Serena a decodificat semnificația ținutei sale. Sportiva a mărurisit că echipamentul său a fost realizat de Nike și purtat în semn de recunoștință, ca un omagiu, pentru Florence Griffith Joyner, atleta care deține încă recordurile la 100m și 200m, bifate în 1988, și pe care Serena Williams o are ca model: „Am fost inspirată de ea, o atletă extraordinară, am urmărit-o când eram mică și i-am urmărit ținutele. Nike s-a gândit la această ținută și mi s-a părut incredibilă”, a explicat Serena.

Citește și: Serena Williams, mai sexy ca niciodată într-un body decupat și cizme rosii, din piele. Fanii nu au avut ocazia să o vadă așa

Florence Griffith Joyner a fost o atletă controversată care a scos niște timpi uluitori la Olimpiada de la Seu, de 10.54 secunde pentru 100 de metri și 21.34 secunde pentru 200 de metri, recorduri ne date jos până în prezent, din 1989.

Din nefericire, sportiva a murit în somn de foarte tânără, la vârsta de 38 de ani, din cauza unei crize epileptice severe, iar cariera care s-a încheiat abrupt în 1989, la un an după performanțele de care nu s-a mai putut apropia nimeni, până în prezent. Mai mulți colegi din atletism au susținut la acea vreme că moartea ei a survenit din cauza abuzului de steroizi și a consumului de hormoni de creștere în masa musculară.

Citește și: Fiica Serenei Williams a crescut și e pur și simplu adorabilă. Cum arată Olimpia la 3 ani

Cu toate acestea, în timpul competițiilor, Florence Griffith Joyner nu a fost testată niciodată pozitiv la testele de dopare.

Australian Open 2021. Mihaela Buzărnescu, învinsă de Bianca Andreescu în primul tur. Ce mesaj a transmis câștigătoarea... Australian Open 2021. Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, eliminată de la Australian Open după ce a fost învinsă de Danielle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x