Antena Căutare

Breaking News! Avionul în care s-a aflat Emiliano Sala a fost găsit

Avionul în care se aflau Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson a fost găsit, după ce a dispărut de pe radar în urmă cu două săptămâni. 

Avionul în care se aflau Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson a fost găsit, după ce a dispărut de pe radar în urmă cu două săptămâni.

Potrivit Sky News, familia lui Emiliano Sala și cea a pilotului David Ibbotson au fost anunțate.

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson nu au fost găsiți și se presupune că sunt decedați.

Epava aeronavei a fost găsită în Canalul Mânecii, pe fundul apei, potrivit lui David Mearns, un explorator marin care a lucrat alături de investigatori.

Autoritățile britanice au anunțat miercuri, reluarea căutărilor aeronavei în care se aflau Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson. Această decizie a fost luată după ce s-au descoperit în Normandia două bucăți de scaune, capitonate, despre care se spune că ar fi făcut parte din aeronava dispărută pe 21 ianuarie.

Biroul de Investigații și Analiză din Franța a anunțat că prima bucată de scaun a fost descoperită luni, 28 ianuarie, pe o plajă din apropiere de Surtainville, în peninsula Cotentin. Alt scaun ar fi fost găsit mai târziu, dar în aceeași zi și în aceeași zonă.

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala (28 de ani), a fost dat dispărut, luni seară (21 ianuarie), în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic.

Atacantul argentinian, autor al 12 goluri în prima jumătate a sezonului din Ligue 1 pentru Nantes, tocmai se transferase la Cardiff City, în schimbul unei sume record pentru un club galez, estimată de presă la 17 milioane euro.

Sala se afla în avionul dispărut deoarece se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, la fosta sa echipă, unde a călătorit cu acelaşi aparat de zbor, pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Fostul handbalist dinamovist Novak Boskovici s-a sinucis. Și-a pus capăt zilelor în fața casei lui... S-a mai stins o legendă a sportului mondial! Dumnezeu să-l odihnească......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x