Antena Căutare

Barcelona, distractie cu Levante! Real, chin cu Betis! Rusescu, neconvocat la Sevilla in prima etapa din Spania

Granzii din Spania au debutat in noua editie de campionat cu evolutii surprinzator de diferite. Daca Barcelona a facut instructie cu Levante, scor 7-0, Real Madrid a trebuit sa astepte ultimele minute pentru a castiga meciul cu Betis

Valencia a fost primul nume important care a inceput cu dreptul noul sezon din Primera. "Liliecii" au castigat greu, scor 1-0, meciul cu Malaga, unicul gol al partidei fiind inscris de Ricardo Costa, in minutul 64.

Duminica, a venit randul celor de la Barcelona si Real sa debuteze! Catalanii s-au distrat, la propriu, cu Levante in primul meci cu Gerardo Martino pe banca tehnica. Alexis Sanchez (3'), Lionel Messi (12' si 42' - pen), Dani Alves (23'), Pedro (26' si 73') si Xavi (45') au semnat golurile unui inceput spectaculos al "extraterestrilor".

Ramanand in Galaxie, Real Madrid n-a fost atat de stralucitoare ca rivala din Catalunia si s-a chinuit serios pentru primele trei puncte in mandatul lui Ancelotti. Jorge Molina (14') a deschis scorul pentru Betis, dar la pauza s-a intrat la egalitate, 1-1, dupa reusita lui Karim Benzema (26'). Cu patru minute inainte de final, timp in care au tremurat serios la ocaziile oaspetilor, madrilenii aveau sa aduca golul izbavitor, cu semnatura noii achizitii, Isco (86').

Transferat din postura de golgeter al Romaniei, Raul Rusescu nu a impresionat in meciurile de pregatire si nu a prins lotul de 18 pentru prima partida din La Liga. Tehnicianul Unai Emery l-a trimis din primul minut pe Bacca, inlocuit mai apoi cu Gameiro, proaspatul transfer de la PSG. Pe banca a ramas un alt varf, Rabello, in timp ce Rusescu a urmarit infrangerea Sevillei in fata celor de la Atletico Madrid, scor 1-3, din tribune.

La puterea a noua! Rafael Nadal a castigat turneul de la Cincinnati... VIDEO: Executia pe care nu vrea sa si-o mai aminteasca! Momentul de ratacire al unui fundas din Peru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x