Antena Căutare

Becali a facut baie in Iordan: l-a iertat pe Huidu

Finantatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali, a ajuns in "Tara Sfinta", acolo unde a tinut sa faca baie in raul in care Iisus Hrisos a fost botezat. Odata cu acest gest, latifundiarul l-a iertat si pe Serban Huidu pentru scandalul in care a intrat cu Gigi.

"Regret tot ceea ce am facut in viata mea. Fiecare cearta, fiecare jignire. Mi-am dat seama ca toate lucrurile sunt efemere. De acum nu ma mai cert cu nimeni. Eu gust gluma, dar nu sunt de acord cu batjocora. Huidu nu glumea, el batjocorea. Eu l-am iertat din toata inima pe Huidu", a declarat Becali la DigiSport.

Serban Huidu a fost implicat la finalul saptamanii trecute intr-un accident grav de circulatie, in urma caruia au murit trei persoane. Huidu ar fi intrat pe contrasens, unde autovehiculul pe care il conducea s-a izbit violent de un altul, care circula regulamentar.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Ramos i-a dedicat golul cu Lyon "celui care e numarul unu ca fotbalist si ca om". Vezi despre cine e vorba!... Trica dupa ce si-a agatat ghetele in cui: "Pun muraturi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x