Antena Căutare

Bergenbier este noul sponsor al Ligii 1. Contractul semnat este valabil pe 4 ani

Liga Profesionista de Fotbal a semnat un contract pe patru ani cu Bergenbier, care va inlocui astfel vechiul sponsor, Gamebookers.

"Prin acest parteneriat, Bergenbier devine sponsorul principal al competitiei de elita a fotbalului romanesc, care se va numi oficial de acum inainte LIGA 1 BERGENBIER. Parteneriatul intre Liga Profesionista de Fotbal si Bergenbier s-a semnat pentru o perioada de 4 ani, incepand cu iulie 2010",


"LPF a incheiat un contract valabil patru ani. In situatie de criza parteneriatul nostru e bine venit. Dansii vor castiga mult din publicitate, dar si noi pentru ca acum avem pantalonii rupti in fund. LPF nu a oprit niciun ban din drepturile de televizare, liga se va descurca de acum inainte numai din contractul cu Bergenbier"


Producatorul de bere a mai avut legaturi cu lumea fotbalului, Bergenbier fiind partener al FRF (a sponsorizat echipa nationala de fotbal) in perioada 1998 - 2008.

Castrol Extreme Adventure a pornit in aventura din Carpatii de Curbura... Joe Cole a semnat pe patru ani cu Liverpool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x