Antena Căutare

Betis Sevilla - Real Madrid 2-3/ Galacticii, victorie in 13 contra 11

Real Madrid a castigat din nou cu ajutorul arbitrilor si titlul este tot mai aproape. Echipa lui Jose Mourinho s-a impus cu 3-2 la Sevilla, contra lui Betis.

Golurile partidei au fost marcate de Molina (10') si Montero (55') pentru gazde, respectiv Higuain (25') si Ronaldo (52', 73') pentru madrileni.


Centralul Eduardo Iturralde Gonzalez s-a accidentat la pauza si i-a lasat locul rezervei Gorka Sagues. Debutant in Primera, acesta a fost coplesit de debut si nu a acordat doua penaltiuri pentru gazde.

Mai intai, Xabi Alonso a fost primul care a comis infractiunea nepedepsita, iar apoi pentru un alt hent la Sergio Ramos, in prelungirile disputei.

"Nu stiu daca a fost sau nu penalti, eram prea departe de faza. Dupa parerea mea, arbitrajul a fost bun", a declarat Jose Mourinho, citat de Marca.

Echipe:

Real Betis: Fabricio - Nelson, Dorado, Paulao, Nacho - Benat, Iriney (Canas 77'), Salva Sevilla (Santa Cruz 73') - Jefferson Montero, Jorge Molina (Pozuelo 65'), Ruben Castro.

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Ozil (Benzema 88'), Kaka (Granero 75') - Cristiano Ronaldo, Higuain (Callejon 78').

foto: EPA

Serie A: Bogdan Lobont a fost omul meciului in Palermo - AS Roma 0-1... Edi Iordanescu: "Altii ar trebui sa vina pe jos de la Cluj"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x