Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene caută azi un nou câștig

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile din cupele europene sunt din nou la ordinea zilei în oferta caselor de pariuri, iar biletul dedicat acestor dueluri nu putea să lipsească din meniul nostru. Câștigător pe 24 iulie, biletul dedicat Ligii pornește azi la drum cu meciuri din turul 3 preliminar.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Din cele 10 meciuri ale acestei faze, 7 se joacă azi. Am ales dintre acestea trei dueluri care ne pot aduce un nou câștig excelent. Meciurile vin din Suedia, Cehia și Serbia.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Primul duel pe care mizăm este cel din Suedia dintre Malmo FF și MOL Vidi. Vom avea un meci foarte închis aici, cu două echipe nu foarte spectaculoase. S-a văzut acest lucru în tururile anterioare. Malmo a făcut 1-0 și 1-1 cu CFR Cluj, iar MOL a ieșit cu bine după un 0-0 și 1-0 cu Ludogoreț.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Apoi, de la 20:30, avem un Slavia Praga - Dinamo Kiev în care avem încredere în echipa lui Alex Băluță. Nu e una totală, însă o dublă ne poate ajuta să obținem un win excelent.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Din Praga mergem direct la Belgrad, acolo unde Steaua Roșie primește vizita celor de la Trnava. Aici vedem un meci în care campioana Serbiei va marca încă din prima repriză cu omologii ei din Slovacia. Este un pont cu grad mare de risc, însă sunt șanse bune de reușită.

Biletul Zilei din Liga Campionilor:

  • 20:15 Malmo FF - MOL Vidi sub 2,5 goluri - cotă 1,72 1-1
  • 20:30 Slavia Praga - Dinamo Kiev 1x - cotă 1,40 1-1
  • 21:30 Steaua Roșie - Trnava 1 pauză - cotă 1,83 1-1
  • Cotă finală: 4,40
Doliu în familia Universității Craiova. S-a stins Nicolae Ivan, component al “Campioanei unei mari iubiri”... BREAKING NEWS! Gigi Becali a anunțat un transfer de ultim moment la FCSB. Vine un brazilian care va intra direct titular...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x