Antena Căutare

Borcea a luat foc in pauza meciului de la Vaslui: "Declansez jihadul si vedem cine rezista"

Suparat ca Robert Dumitru i-a refuzat un penalti in debutul intalnirii Cristi Borcea l-a acuzat pe acesta ca ar face jocurile lui Adrian Porumboiu si a lasat sa se inteleaga ca ar putea recurge si el la practici de influentare a arbitrilor.

„Daca Robert Dumitru nu mai are nicio sansa de a ajunge pe lista FIFA, nu inteleg de ce mai arbitreaza in tara. Doar ca sa-i faca jocurile lui Porumboiu. Si anul trecut tot el ne-a nenorocit" si-a inceput Cristi Borcea atacul.

Proaspatul ginere a continuat acuzele la adresa finantatorului vasluian: „Adrian Porumboiu sta doar pe la televizor pentru a acuza arbitrajul. Daca e, sa ne spuna, ca nu ne mai prezentam la Vaslui. Aveam penalty si eliminare in minutul 2, era meci castigat. Asta e jaf. Nici pe timpul Victoriei nu se intampla asa ceva".

Pe finalul interventiei, Borcea a amenintat voalat ca si el ar putea influenta arbitrii: „Ar trebui sa terminam cu nenorocirile, altfel dam drumul la jihad si vedem cine rezista".

foto: gsp.ro

Romania a trecut pe langa un succes istoric in meciul cu Scotia de la Cupa Mondiala de rugby... Dinamo oprita la Vaslui / FC Vaslui – Dinamo 3-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x