Antena Căutare

BREAKING NEWS! A fost anunțat urmașul lui Arsene Wenger la Arsenal. ”Specialistul” în Europa League, Unai Emery, noul tehnician al tunarilor

Arsenal i-a găsit urmaș lui Arsene Wenger, antrenorul care a condus clubul londonez timp de 22 de ani. Deși s-a vorbit mult în ultimele zile de venirea lui Mikel Arteta, în cele din urmă șefii de pe Emirates s-au oprit asupra unui nume surpriză: ibericul Unai Emery, anunță BBC.

Unai Emery a fost alesul în unanimitate al conducerii lui Arsenal, în urma unui proces în care s-au analizat mai multe nume. În vârstă de 46 de ani, Emery a condus ultima oară PSG în perioada 2016-2018, alături de care a câștigat titlul în Ligue 1 și 4 cupe interne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contractul lui Emery cu PSG s-a încheiat în această lună, iar locul său la Paris a fost luat de neamțul Thomas Tuchel, un alt antrenor aflat în cărți pentru postul de la Arsenal.

Unai Emery mai are în palmares un parcurs european extraordinar cu FC Sevilla. În perioada 2014-2016, cu Emery pe bancă, trupa andaluză a câștigat trei trofee Europa League consecutiv

Conform BBC, Unai Emery va fi anunțat oficial în cursul acestei săptămâni. În afară de Emery, Arteta și Tuchel, pentru postul de antrenor la Arsenal au mai fost aduși în discuție Massimiliano Allegri, Carlo Ancelotti, Thierry Henry și Patrick Vieira.

Cota lui Emery pentru a fi numit la Arsenal era de 67!

Arsene Wenger și-a anunțat plecarea de la Arsenal pe 20 aprilie 2018. În cei 22 de ani alături de Arsenal, Wenger a câștigat tot ce se putea câștiga pe plan intern: campionate, cupe, cupe ale ligii sau supercupe. Marele regret îl reprezintă finala Ligii Campionilor din 2006, pierdută contra celor de la FC Barcelona.

Arsene Wenger o conducea pe Arsenal din 1996. Palmaresul: 3 titluri în Premier League, 7 Cupe si 7 Supercupe. In 2004, Wenger a condus celebra echipă a invincibililor, cand Arsenal a devenit campioană fără sa piardă vreun meci in Premier League.

Previzibil! FCSB-ul condus 100% de Gigi Becali a ratat încă un titlu în Liga 1! Motivele care au dus la ”tripla” de camp... VIDEO: Ce pățești când îl calci pe Zlatan Ibrahimovic! Fază marcă înregistrată ”Ibracadabra” în Major League Soccer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x