Antena Căutare

BREAKING NEWS! Un nume uriaș din tenis s-a retras de la Australian Open, primul Grand Slam al anului 2018

Probleme uriașe pentru numele mari din tenisul mondial feminin și masculin înainte de startul Australian Open, primul Grand Slam al anului. După Kei Nishikori, astăzi a venit rândul unui nume și mai mare din tenisul masculin să spună pas turneului de la Antipozi.

În această dimineață, britanicul Andy Murray, fost lider ATP de curând, s-a retras de la Brisbane, iar ulterior a anunțat că nu va participa nici la primul Grand Slam din 2018. Ajuns de pe 1 ATP pe 16, dată fiind pauza de 6 luni, Murray nu s-a refăcut după accidentarea la șold suferită la Wimbledon și a fost nevoit să se retragă de la Melbourne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lista abandonurilor de la Australian Open s-ar putea extinde în următoarele zile. Alte nume mari de pe tablourile masculin și feminin sunt în pericol de a rata turneul de Grand Slam. Printre acestea se numără: Djokovic, Nadal, Raonic, Wawrinka, Serena Williams, Stephens sau Azarenka.

ULTIMA ORĂ! Am aflat prima româncă ”semifinalistă” din 2018 în circuitul WTA! Șanse uriașe pentru un duel 100% românesc ... Gigi Becali, aproape de un nou ”faliment” fotbalistic! După ”lotul Urziceni”, FCSB își mai dă un autogol pe piața transf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x