Antena Căutare

Campionatele din Brazilia şi Mexic, suspendate

Federaţia Braziliană de Fotbal (CBF) a anunţat, duminică, suspendarea până la noi ordine a tuturor competiţiilor naţionale din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP.

Vineri, CBF hotărâse ca meciurile să se joace fără spectatori, dar forul a decis să oprească toate competiţiile după două zile.

Însă măsura vizează doar competiţiile naţionale, o decizie cu privire la desfăşurarea campionatelor regionale fiind de competenţa forurilor din fiecare stat.

Duminică, jucătorii echipei Gremio au protestat intrând cu măşti pe teren înaintea meciului cu Sao Luiz, din campionatul Campionatul Gaucho, ei nedorind să evolueze, din cauza pandemiei de coronavirus.

Fotbaliştii, cu antrenorul Renato Portaluppi în frunte, au ieşit din tunel şi s-au aliniat înainte de partidă purtând măşti.

“Acest protest al jucătorilor face implicită susţinerea noastră pentru suspendarea campionatului. Viaţa este mai importantă”, a declarat Paulo Luz, director al clubului.

Partida de pe Gremio Arena s-a disputat fără spectatori, iar gazdele s-au impus cu scorul de 3-2.

O situaţie asemănătoare s-a petrecut şi în Mexic. Sâmbătă, federaţia a anunţat că meciurile se vor juca fără spectatori, iar a doua zi, că partidele din primele două ligi masculine şi din prima divizie feminină au fost suspendate.

În Brazilia, sunt 203 cazuri de infectare cu coronavirus, iar în Mexic, 53.

Sursa : news.ro

Marea Britanie va izola în următoarele săptămâni persoanele cu vârste de peste 70 de ani, pentru a le feri de coronaviru... Conducătorii ligilor şi federaţiilor din ţările cu fotbal dezvoltat vor "sacrificarea" Euro-2020 pentru a pute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x