Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Un antrenor are un job surprinzător!

Islanda, echipa care a surprins în ediţia aceasta a Campionatului Mondial de Fotbal, este condusă de unul dintre cei mai extravaganţi antrenori. Heimir Hallgrimsson a reuşit să obţină prima calificare a naţionalei islandeze la un Campionat Mondial de Fotbal. Când nu antrenează, Hallgrimsson...

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Un antrenor are un job surprinzător!
antrenor islanda | hepta.ro

Islanda, echipa care a surprins în ediţia aceasta a Campionatului Mondial de Fotbal, este condusă de unul dintre cei mai extravaganţi antrenori.

Heimir Hallgrimsson a reuşit să obţină prima calificare a naţionalei islandeze la un Campionat Mondial de Fotbal. Când nu antrenează, Hallgrimsson are grijă de dantura locuitorilor din Vestmannaryjar, oraşul natal. Profesia lui de bază este aceea de.... stomatolog.

Heimir, care are 51 de ani, a condus Islanda în Campionatul European 2016 - o altă premieră pentru nordici. Islanda a pus în dificultate echipa Argentinei, cu care a făcut 1-1 în meciul de debut la Campionatul Mondial de Fotbal 2018.

Având o populaţie de aproximativ 350.000, Islanda a întrecut orice aşteptare şi s-a alăturat celor 32 de naţiuni la participarea la mondialul de anul acesta. Până în 2016, Heimir Hallgrimsson l- avut alături, pe banca tehnică, pe Lars Lagerback, actualul antrenor al naţionalei Norvegiei.

Într-un interviu dat revistei Time, el spunea că cel mai mare avantaj în a avea cabinetul stomatologic (ca plan de rezervă) îl reprezintă siguranţa postului : "ştiţi cum, în lumea fotbalului, azi eşti angajat, mâine nu mai ai loc de muncă? Mie nu mi se poate întâmpla asta vreodată."

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Uruguay se distrează cu Rusia și câștigă grupa A. Arabia Saudită, victorie sur... Revista presei sportive, 25.06.2018: Dorinel Munteanu, recordmanul selecțiilor la națională a ajuns la 50 de ani; Cupa M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x