Antena Căutare

Campionii nu se retrag: Simona Amanar a nascut o fata de... nota 10!

Simona Amanar se bucura de cel mai important 10 din viata. Cel pe care fetita ei, Stefania Teodora, l-a primit la nastere. Fosta campiona a nascut saptamana trecuta, iar acum se pregateste sa plece acasa, unde o asteapta un baietel de 10 ani.

Chiar daca este obisnuita cu emotiile concursului, Simona Amanar a fost coplesita de nasterea Stefaniei Teodora. Micuta a primit la nastere nota 10 si o porecla care aminteste de cariera mamei ei, " Saritura Amanar".

O porecla care ar putea sa i se transforme in destin, daca va calca pe urmele Simonei. Cuminte si puternica, Stefania pare insa deja o varianta in miniatura a celebrei sale mame, spun medicii.

Acasa, pe Stefania o asteapta doi barbate - tatal si fratiorul de zece ani, Alexandru Iosif. Din generatia gimnastelor celebre, nu doar Simona este proaspata mamica. Gina Gogean a nascut anul trecut, iar Lavinia Milosovici asteapta si ea un baietel in mai putin de doua luni.

No Finish Line: Maratonul de 230.000 km in culori de curcubeu... Liga Campionilor: Chelsea, campioana en-titre, la un pas de eliminare. Sahtior se califica in optimi. Rezultatele si cla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x