Antena Căutare

Cand fotbalul te pedepseste daca-l joci din inertie / Universitatea Cluj – Concordia Chiajna 1-1

Universitatea Cluj a terminat la egalitate cu ultima clasata, Concordia Chiajna si a ratat sansa de a ajunge pe locul al doilea in clasament.

Mediasul nu prieste favoritelor hartiei. In mai putin de 24 de ore, Steaua si Universitatea Cluj au pierdut aici puncte pe care le considerau deja acontate. Daca umilinta de sambata seara ar fi putut fi anuntata de eliminarea lui Mainz, egalul dintre U Cluj si Chiajna reprezinta o mare surpriza prin prisma faptului ca ilfovenii erau lanterna rosie inaintea disputei.

Meciul a fost unul anost. Alb-negrii au fost cei care au deschis scorul. Cristea a fost faultat in careu iar Claudiu Niculescu a transformat de la punctul cu var. A fost singura una din cele doua actiuni ofensive din prima repriza ale clujenilor, care au fost vaduviti de aportul lui Bostina. Cealalta s-a petrecut in minutul 37 cand golul aceluiasi Niculescu a fost anulat pe motiv de offside.

Convinsi ca vor invinge la pas, elevii lui Ionut Badea au intrat in jocul Concordiei, care s-a bazat pe experienta lui Vlad Munteanu, Trica, Petre Marin sau Mihalcea.

Cel care i-a suparat si a dat lovitura pentru trupa lui Dinita s-a numit Alexandru Baltoi. Varful introdus pe final a reluat in poarta lui Matache o centrare care nu anunta mare lucru si a restabilit egalitatea pe tabela. Era minutul 83. Prea tarziu pentru clujeni, care pana la final nu au mai avut decat o singura ocazie: cea a lui Grozav, cel ce din 13 metri a tras peste poarta, inspirat de executiile de la un turneu ce se desfasoara in aceasta perioada in emisfera sudica.

In urma rezultatului, U a ratat sansa de a ajunge pe podiumul clasamentului, in cazul unei victorii cu 2-0 putand chiar sa urce pe locul secund.

Formatiile

U CLUJ: Matache - Pele, Ungurusan, Szukala, Grecu - Marinescu, Bazzi, Nasser - Tony, Cl. Niculescu (62' Grozav), Ad. Cristea (81' Machado)
Antrenor: Ionut Badea

CHIAJNA: Gospodinov - Cr.Stoica, Dima, Bozga, P. Marin - Trica - Ad Popa, V. Munteanu, Al.Radu (82' S. Pana) - Stere, Mihalcea(65' Baltoi)
Antrenor: Laurentiu Dinita

foto: gsp

Dinamo oprita la Vaslui / FC Vaslui – Dinamo 3-1... Evolutie excelenta pentru Torje la debutul in Serie A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x