Antena Căutare

CFR Cluj nu se dezminte! Un nume important din echipă, OUT după doar 3 meciuri. Decizia lui Conceicao

CFR Cluj domină fotbalul românesc la toate capitolele. Fotbalistic, ardelenii au luat titlul în 2018, Supercupa și sunt aproape de grupele Europa League. În culise, la trupa din Gruia se petrec alte lucruri ”spectaculoase”.

CFR Cluj domină fotbalul românesc la toate capitolele. Fotbalistic, ardelenii au luat titlul în 2018, Supercupa și sunt aproape de grupele Europa League. În culise, la trupa din Gruia se petrec alte lucruri ”spectaculoase”. După Edi Iordănescu, dat afară după 3 meciuri, un alt nume important a fost dat afară. Tot după 3 meciuri.

Cosmin Vâtcă părea să fi devenit om de bază la CFR Cluj după dispariția din primul 11 al lui Giedrius Arlauskis. Vâtcă a menținut intactă poarta ardelenilor în dubla cu Alashkert din turul 3 preliminar Europa League, iar în campionat a jucat bine cu Dinamo (victorie 3-1 pentru CFR).

Cifra 3 pare însă să-l fi lovit și pe portarul de 36 de ani. Imediat după meciul cu Dinamo, un scandal a explodat din senin în Gruia, iar Vâtcă este pe făraș. Conducerea CFR-ului negociază în aceste momente transferul goalkeeper-ului la FC Voluntari, echipă cu un start slab de sezon și dornică de a întări anumite posturi.

Înainte de a fi mazilit, despre Vâtcă s-au scris lucruri incredibile. Digisport a scris că oamenii din conducerea administrativă i-au cerut portarului să se "dea lovit" la meciul cu Dinamo, pentru a-l face pe antrenorul Toni Conceicao sa-l bage între buturi pe nou sositul Jesus Fernandez. Portarul i-a spus cele intamplate antrenorului, iar acesta din urma l-a băgat titular.

Pe 25 iulie, blestemul celor 3 meciuri la CFR a lovit prima oară în acest sezon. Trei meciuri a rezistat Edward Iordănescu pe banca tehnică a campioanei en-titre a Ligii 1, CFR Cluj. Semieșecul cu FC Botoșani, căruia i s-a adăugat un eșec cu Malmo FF în Liga Campionilor, plus o evoluție catastrofală și o Supercupă au fost suficiente pentru ca Edi Iordănescu să fie demis de șefii din Gruia.

Biletul Zilei 22.08.2018! Trei meciuri sigure de miercuri au adus profitul!... Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene caută azi un nou câștig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x