Antena Căutare

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. Ultimele două campioane din Liga 1, CFR Cluj și Viitorul Constanța, se întâlnesc duminică, într-un duel care poate fi urmărit live video online

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. Ultimele două campioane din Liga 1, CFR Cluj și Viitorul Constanța, se întâlnesc duminică, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul CFR - Viitorul este live video online de la ora 18:30.

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. De la titlul câștigat de Viitorul în sezonul 2016-2017 și până în prezent, multe lucruri s-au schimbat în Liga 1. Echipa lui Hagi a redevenit o echipă de plutonul de 6, iar CFR Cluj a revenit în topul fotbalului românesc. Înainte de etapa a 7-a, CFR Cluj era pe locul 2, iar Viitorul lui Hagi abia pe locul 11. Dacă CFR e neînvinsă după primele 6 runde, echipa de puști a lui Gică Hagi are deja 3 eșecuri în ghiozdan și un golaveraj de 6-7.

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. Între CFR Cluj și Viitorul am avut 16 dueluri oficiale în Liga 1 din 2012 până în acest sezon. Ardelenii au adunat 7 victorii, 3 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar Viitorul a câștigat de 6 ori. Cele două echipe s-au dominat reciproc în ultimele două sezoane. În play-off-ul sezonului 2016-2017, Viitorul a scos 4 din 6 puncte cu echipa ardeleană. Apoi, în următorul sezon, situația a contrabalansat, iar CFR și-a luat porția leului și 6 din 6 puncte.

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. Pe terenul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia, scorul meciurilor directe este unul echilibrat: 4 victorii CFR, 3 victorii Viitorul și o remiză. În meciul din această etapă, CFR Cluj intră cu moralul la pământ. Campioana en-titre a României a fost eliminată rușinos din Europa League de luxemburghezii de la Dudelange, cu scorul general de 2-5.

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. Cotele pentru acest meci sunt favorabile celor de la CFR Cluj. Gruparea din Gruia are cote de la 1,75 la 1,85 pentru victorie. Remiza e văzută cu o cotă de 3,50, iar succesul trupei lui Hagi are cote în scădere de 5,00 la 4,30.

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. Pentru meciul de la Cluj anticipăm o semi-surpriză. CFR-ul a fost modestă cu Gaz Metan în Liga 1 și nu a existat cu Dudelange. Anticipăm un meci greu și cu Viitorul lui Hagi: pont recomandat - x2, cotă 2,05!

Biletul Zilei 31.08.2018! Trei favorite de vineri ne aduc un pont excelent... România, în lumea a 3-a a fotbalului! Dramă în clasamentul coeficienților după eliminările celor de la FCSB și CFR Cluj....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x