Antena Căutare

Chindia se impune la Severin si urca pe 4

Primul meci din cadrul etapei cu numarul 12 le-a adus fata in fata pe Gaz Metan Severin si Chindia Targoviste.

Demiterea lui Bodea de la carma echipei de langa Dunare nu a produs socul asteptat in lotul severinenilor.

Fostul international Florin Parvu a debutat cu un esec pe banca Drobetei, acesta inregistrandu-se in fata nou promovatei Chindia Targoviste. Verdes a deschis scorul pentru oaspeti dupa o lovitura libera indirecta acordata de arbitrul Draganescu, dar Trifu a egalat repede.

Impresionat de vizita conationalilor sai la Piatra Neamt, portughezul Hugo Moutinho s-a dat in spectacol si l-a scuipat pe Patru. Centralul l-a trimis la vestiare iar Gaz Metan era nevoita sa reziste o ora in inferioritate numerica.

Totusi, echilibrul numeric a fost restabilit cand nou intratul Cherchez a primit cartonasul rosu la doar patru minute dupa ce patrunsese pe teren. In schimb, echilibrul de pe tabela a fost distrus in prelungiri, atunci cand Balau a deviat nefericit in proprie poarta centrarea de pe dreapta a lui Sorin Radoi.

In urma acestei victorii, Chindia egaleaza la puncte pe FC Arges, ocupanta locului trei, care are o partida dificila maine la Timisoara.

Foto: gsp.ro

Bute a trecut proba cantarului!... Membrii Comisiei de Disciplina facuti praf: „De prosti ce sunt, mor cu regulamentul in mana”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x