Antena Căutare

Chivu s-a retras de la Echipa Nationala!

Cristi Chivu s-a retras de la echipa nationala de fotbal a Romaniei. Capitanul „nationalei“ si-a anuntat decizia de retragere printr-o scrisoare trimisa Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

"Federatia Romana de Fotbal a primit scrisoarea de retragere din echipa nationala a Romaniei a capitanului acesteia, Cristian Chivu, decizie care intra in vigoare imediat, drept care el nu va fi prezent la proximul joc oficial, cel contra Bosniei-Hertegovina, programat, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu din Bucuresti, in ziua de 3 iunie a.c., de la ora 21.00, in cadrul preliminariilor EURO 2012", se arata intr-un comunicat al Federatiei Romane de Fotbal.

"Cariera mea de jucator sub steagul Romaniei a luat sfirsit", se arata scris in scrisoare.

Potrivit gsp.ro, de la inceputul acestei campanii de la calificare, Chivu este al doilea fotbalist care renunta la selectionata Romaniei, dupa Mirel Radoi. Fostul fundas al Stelei a facut acest gest in urma unui conflict cu Ionut Lupescu.

75 de meciuri a adunat Chivu sub tricoul echipei nationale, fundasul jucand prima data pentru reprezentativa Romaniei in 1999.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Bihorul, lider in extremis. Vezi toate rezultatele din Liga a doua!... F1, MP al Spaniei: Sebastian Vettel, 4 din 5!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x