Antena Căutare

Claudiu Niculescu a spus adio carierei de fotbalist la 36 de ani

"Lunetistul" nu mai are gloante! Claudiu Niculescu a spus adio carierei de fotbalist la 36 de ani. "E o zi trista pentru mine", a marturisit Clau-gol, care si-a reziliat contractul cu Universitatea Cluj.

"Lunetistul" Niculescu a terminat vanatoarea. S-a despartit de Universitatea Cluj, dar ii cere fostului club aproape 19.000 euro. Acum, se muta definitiv pe banca. A semnat deja cu FC Bihor.

Circa 14 ani si 6 luni au trecut de la debutul lui Niculescu in prima liga. A dat gol inca de la primul meci. Craiova-Petrolul, 2 la 1, pe 1 martie 1998.

Clau-gol e unul dintre cei mai prolifici atacanti din istoria Ligii I. E pe locul 11 all time, la doar un gol de Titus Ozon. Are 156 de goluri in 326 de meciuri. "Lunetistul" a fost idolul fanilor lui Dinamo: a iesit de trei ori campion si de doua ori golgeter al Romaniei.

Cu opt selectii la nationala, Niculescu a jucat ultimul meci cu marea rivala Steaua, in martie anul acesta, pe Cluj Arena, in Universitatea Cluj - Steaua 0 la 1.

foto: GSP.ro

Probleme mari pentru Helmuth Duckadam: Medicii i-au descoperit mai multe artere ingustate... Cristi Borcea a pus tunurile pe Facebook. Imagini senzuale cu Alina Vidican au impanzit reteaua de socializare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x