Antena Căutare

Clubul Steaua a aniversat 63 de ani de la infiintare

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti a organizat, duminica, o petrecere, intr-un club din Bucuresti, la care au fost prezenti, pe langa aproximativ 1.000 de fani, si foste glorii ale gruparii "ros-albastre", pentru a sarbatori 63 de ani de la infiintarea clubului Steaua, informeaza Mediafax.





"Am trait cele mai importante momente la Steaua. Am trecut prin toate etapele la acest club, de la juniori pana la seniori si mai mult, inainte sa fiu junior aici tata ma ducea la meciurile Stelei. Suporterii stelisti sunt foarte importanti pentru mine"

"Sarbatorim impreuna cu suporterii. Ma bucur ca am ocazia sa ma intalnesc si cu fosti colegi. Cine a jucat la Steaua, stie ce inseamna acest club. Steaua m-a format nu numai ca jucator ci si ca om. Steaua m-a hranit, m-a scolit, Steaua este o institutie foarte frumoasa. Asta mai ales pe vremea cand jucam eu"

Eu sunt liber de contract acum, n-am primit nicio oferta. A fost un moment foarte emotionant pe scena. Normal ca as cantari o oferta dar acum sunt doar ipoteze"

"Sunt o stelista infocata. Clubul s-a tinut intotdeauna de promisiunile fata de mine si nu am cum sa nu fac si eu acelasi lucru"


Rafael Nadal, din nou lider mondial in clasamentul ATP... Oficial: Rafa Benitez este noul antrenor al formatiei Inter Milano...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x