Antena Căutare

Constantin Popovici și Cătălin Preda, locurile 1 și 2 după primele două sărituri în proba de sărituri în apă de la mare înălțime

Constantin Popovici și Cătălin Preda au început cu dreptul concursul de high-diving (sărituri în apă de la 27 m) din cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka. După primele două sărituri, Popovici se află pe prima poziție a clasamentului, cu un total de 232.20 puncte, iar Preda ocupă locul al doilea, cu 207.60 puncte.

Constantin Popovici și Cătălin Preda cu mainile ridicate in semn de victorie la competitie de high diving
Constantin Popovici și Cătălin Preda au început cu dreptul concursul de high-diving (sărituri în apă de la 27 m) din cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka | Getty

Săriturile 3 și 4 din concurs sunt programate pe 27 iulie, cu începere de la ora 6:00, ora României. Acestea vor putea fi urmărite în direct pe AntenaPLAY.

Șansele de reușită a celor doi sportivi sunt uriașe, avaând în vedere că vorbim despre campionul european din 2022 la proba sărituri în apă de la mare adâncime, respectiv vicecampionul european din 2022 la aceeași probă.

Anul acesta, Constantin Popovici s-a impus la Red Bull Cliff Diving World Series de sărituri de la mare înălţime. După succesul de la Boston, campionul european s-a clasat pe primul loc şi la Paris. Este un nume uriaș al acestei discipline și reprezintă România pe 27 iulie, cu săriturile 3 și 4 la proba de sărituri în apă de la mare înălțime din cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023.

Cătălin Preda este un personaj carismatic și preseverent, care a excelat cu numeroase podiumuri. În 2022, în etapa de la Paris a Red Bull Cliff Diving World Series, a stabilit recordul mondial al acelui moment, după ce a obținut cel mai mare punctaj din istoria cliff diving-ului. Anul trecut a debutat în cadrul Campionatelor Europene de Natație de la Roma, devenind vicecampion european la proba de sărituri în apă de la mare înălțime.

Evoluțiile lui Constantin Popovici și Cătălin Preda de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023 pot fi urmărite exclusiv, în direct, pe platforma AntenaPLAY.

Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023, disponibile exclusiv în AntenaPLAY

Campionatele Mondiale de Înot Fukuoka 2023 pot fi urmărite în perioada 23-30 iulie în AntenaPLAY. Aceasta este a 20-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Înot. Competiţia trebuia să aibă loc în 2021, ea fiind amânată pentru 2022, din cauza pandemiei de Covid-19. Anul trecut, Budapesta i-a luat locul, din cauza restricţiilor de călătorie din Japonia. Astfel, niponii vor organiza abia la finalul lunii iulie întrecerea.

Toate cursele lui David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka sunt live exclusiv în AntenaPLAY.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x