Căutare Live

Coronavirus: Un tricou al lui Maradona, vândut pentru ajutorarea persoanelor defavorizate

Vânzarea unui tricou al echipei naţionale a Argentinei semnat de Diego Maradona a permis strângerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor dintr-un cartier defavorizat din Buenos Aires, afectat de carantina impusă din cauza coronavirusului, relatează AFP.

"Vom trece şi peste asta", a scris Maradona pe acest tricou, replică a celui utilizat la Cupa Mondială din 1986, câştigată de Argentina.

Iniţiativa a permis strângerea unei sume necesare pentru cumpărarea a o sută de kilograme de mâncare, precum şi de cumpărare de produse de igienă şi măşti de protecţie pentru locuitorii din cartierul Favaloro.

După 50 de zile de carantină, sărăcia care afecta deja 35,5% dintre argentinieni în 2019, s-a agravat, a anunţat ministrul Dezvoltării sociale, Daniel Arroyo. Potrivit datelor, circa 8.000 de tone de hrană sunt distribuite în fiecare lună, jumătate însă faţă de ceea ce se estimează că ar fi necesar pentru funcţionarea cantinelor unde mănâncă zilnic 500.000 de copii.

Sursa: News.ro

Real Madrid îşi va relua antrenamentele luni... Conmebol susţine că nu a fost consultată de FIFA cu privire la decizia folosirii a cinci înlocuiri în timpul meciurilor...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri