Antena Căutare

Cosmin Contra: "Sanmartean ar trebui sa fie titular cu Belarus"

Timisoreanul sustine ca jucatorul lui FC Vaslui a demonstrat atat in campionat, dar si in Europa League, ca este mai in forma decat orice mijlocas al nostru.

Cosmin Contra considera ca sansele Romaniei la barajul pentru Euro 2012 sunt pur teoretice, dar ca atat timp cat ele exista, e normal sa speram: „In fotbal se poate intampla orice asa ca ar trebui sa speram, desi mi-e greu sa cred ca Bosnia se va impiedica de Luxemburg".

Legat de componenta nationalei fostul fundas dreapta sustine ca ar netitularizarea lui Sanmartean ar fi o greseala: „La Vaslui el a demonstrat ca e mai in forma decat tot ce avem noi la mijloc, asa ca ar trebui profitat de acest lucru."

Contra a vorbit si despre cariera unul alt Timisorean, si anume Gabi Torje, despre care a spus ca se indoieste ca ar putea ajunge la Barcelona: „Torje s-a adaptat mult mai bine decat credeam la fotbalul italian, dar de aici si pana la Barcelona e cale lunga; el nu da goluri meci de meci ca di Natale asa ca nu cred. E posibil, dar nu in acest moment".

Foto: Intact Images

Vasile Avram ar fi recunoscut ca Sandu s-a implicat in delegarile arbitrilor... Bosnia - Luxemburg 5-0 / Fara surprize...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x