Antena Căutare

Creste tensiunea in dosarul transferurilor. Cristi Borcea s-a simtit rau in sala de judecata

Fostul actionar dinamovist, Cristi Borcea, nu s-a simtit deloc bine in fata magistratilor. Si-a verificat de mai multe ori pulsul si a fost foarte agitat. Borcea s-a simtit rau si marti, cand a chemat salvarea in timp ce lua masa cu fosta sotie si copiii.

Cristi Borcea, nu a fost deloc in apele lui, in sala de judecata. Nici cand a luat cuvantul, nici cand a stat cuminte, intr-o banca. Tensiunea i-a crescut in cele doua ore de asteptare, pana la inceperea procesului.

Nu s-a simtit bine nici ieri, la prinz, cand a mers la restaurant cu fosta sotie si cu copiii. A fost nevoit sa cheme salvarea si sa mearga la Spitalul Floreasca pentru un control. Dupa ce a suferit operatia pe cord, are mare grija de sanatate.

Nici ceilalti parteneri de dosar nu au fost mai destinsi. MM Stoica si Victor Becali au incercat si ei sa-si omoare timpul, patruland pe holurile Curtii de Apel.

Ca de fiecare data, au venit la proces imbracati impecabil. In costume scumpe si sobre, cu pantofi de firma si cu ceasuri aurite la mana, de mii de euro. Foarte ocupati, au vorbit la telefon intruna. In sala de judecata, i-au convins pe magistrati sa amane procesul aproape o luna, caci pe 12 octombrie, cand ar fi stabilit urmatorul termen, au meci important, Romania-Turcia. Tot azi, unii dintre cei acuzati in dosar au primit noi incadrari juridice. George Copos si Jean Padureanu sunt judecati acum nu pentru una, ci pentru doua inselaciuni.

Greii din fotbal au mai avut 41 de termene la Tribunalul Bucuresti, in Dosarul Transferurilor. Procurorii ii acuza ca au adus un prejudiciu de aproximativ 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal si aproape 1,5 milioane de dolari statului roman, cu 12 transferuri realizate intre 1999 si 2005.

Afla aici cu cine joaca Steaua, Dinamo si Rapid in optimile Cupei Romaniei!... VIDEO! Liga Campionilor: C. Ronaldo, un nou hat-trick pentru Real Madrid. Hart o salveaza pe City. Vezi rezultatele si g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x