Antena Căutare

Cristi Chivu: "Principala problema la Inter e apararea"

Inter-ul lui Cristi Chivu trece prin momente extrem de grele. Cu o singura victorie in Serie A in patru meciuri, Inter se regaseste in coada clasamentului din Italia, dar jucatorii milanezi nu dispera.

Internationalul roman Cristi Chivu a vorbit despre situatia de la echipa sa si a dezvaluit a principala problema e in defensiva. De asemenea, Chivu a spus ca, la rezultatele echipei a contribuit si nesiguranta de la nivelul bancii tehnice.

"Sa speram ca nu suntem intr-o panta descendenta, ci ca este o chestiune temporara. Noi in ultimii doi ani am schimbat 4 antrenori, nu e usor. Fiecare are o metoda de lucru, apoi vine altul, cu alte idei. Eu sper sa ne revenim cat mai repede. Nu mai avem un om ca Ibrahimovici sau ca Eto'o.

Cert e ca trebuie sa avem ocazii, sa ne aparam mai bine. Principala problema e faza defensiva, dovada ca primim multe goluri. Avem nevoie de puncte, sa jucam pentru a castiga, nu conteaza cum. Astfel, capatam incredere si ne vom putea reveni".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Gloria Bistrita invinge Gazul si se distanteaza de Timisoara... Beckham e tot mai aproape de PSG: a primit o oferta de aproape 7 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x