Antena Căutare

Cristina Neagu si-a prelungit contractul cu Oltchim

Clubul Oltchim Ramnicu Valcea a anuntat in aceasta seara, intr-o conferinta de presa, ca jucatoarea Cristina Neagu, declarata recent cea mai buna handbalista a anului 2010, si-a prelungit cu doi ani contractul care expira la vara.


"Am dorit ca in aceasta luna sa semnam prelungirea contractelor cu handbalistele ale caror acorduri expira in aceasta vara. Am insistat ca acest lucru sa se intample inainte de inceperea meciurilor din grupele principale ale Ligii Campionilor. Nu vrem ca jucatoarele sa se gandeasca la ce vor face de la vara incolo sau sa fie asaltate de alte oferte. Trebuie sa le stea gandul numai la Liga Campionilor, obiectivul ramane accederea in finala", a declarat managerul general al SC Oltchim, Constantin Roibu.

"Am semnat din mai multe motive, nu mi-a fost greu sa iau aceasta decizie. Am semnat cu sufletul. Suporterii m-au impresionat, atasamentul lor m-a emotionat. De asemenea, am ales sa raman la Oltchim pentru prieteni, pentru colege si familie. M-a flatat oferta de la Viborg, dar ma bucur ca am ramas la Valcea. Vreau sa castigam cupa, sa dovedim ca suntem mai tari ca Viborg", a spus si Cristina Neagu.

sursa:Jurnalul.ro

Steaua a castigat primul amical din 2011, 2-0 cu Hoffenheim II... Adrian Mititelu ii da in judecata pe Barboianu si Gaman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x