Antena Căutare

CS ”U” Craiova - FCSB LIVE VIDEO ONLINE

CS ”U” Craiova - FCSB LIVE VIDEO. Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova găzduiește un veritabil derby al orgolilor. ”U” Craiova, finalista Cupei, primește vizita celor de la FCSB, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Craiova - FCSB este live video online, luni, de la ora 21:30.

CS ”U” Craiova - FCSB LIVE VIDEO. Meciul din Bănie reprezintă ultima șansă a celor de la FCSB de a se mai agăța de titlul din acest sezon. Orice rezultat în afara unui succes poate fi echivalent cu ieșirea definitivă din lupta pentru locul 1. Dacă CFR Cluj bate la Giurgiu, chiar și succesul FCSB de la Craiova ar putea fi insuficient pentru trupa lui Dică, întrucât CFR Cluj are, în ultima etapă, meci acasă cu Viitorul.

CS ”U” Craiova - FCSB LIVE VIDEO. Paradoxal, deși Craiova este una dintre cele mai solide echipe ale Ligii 1 din ultimii ani, mai mereu FCSB s-a distrat pe terenul oltenilor. Din 6 meciuri directe (5 campionat + unul în Cupă), FCSB a câștigat de 5 ori pe terenul Craiovei, indiferent că meciurile s-au jucat pe vechiul Oblemenco, pe Extensiv sau la Severin.

CS ”U” Craiova - FCSB LIVE VIDEO. Acum, FCSB pare că are cel mai greu meci din istorie cu CS ”U” Craiova. Pe noua arenă din Craiova, elevii lui Devis Mangia sunt neînvinși în meciurile oficiale, 11 la număr: 8 victorii și 3 remize!

CS ”U” Craiova - FCSB LIVE VIDEO. Și mai mare este ambiția fanilor la acești meci. Aceștia își doresc ca FCSB să piardă titlul, iar casele de bilete au fost luate cu asalt în ultimele zile. Miercuri, 9 mai, toate biletele puse în vânzare la meciul cu FCSB erau deja vândute.

CS ”U” Craiova - FCSB LIVE VIDEO. În tur, pe Arena Națională, CS ”U” Craiova nu a jucat absolut nimic cu FCSB, pierzând cu scorul de 0-2. Fanii oltenii speră ca elevii lui Mangia să facă un meci mult mai bun acum și să oprească definitiv pe FCSB din cursa pentru titlu.

CS ”U” Craiova - FCSB LIVE VIDEO. Deși e în criză din toate punctele de vedere, nu joacă nimic de 5-6 etape, iar jucătorii importanți (și antrenorul) sunt pe picior de plecare, FCSB-ul are prima șansă la acest meci în optinia caselor de pariuri: cote de la 1,79 la 1,87 primesc roș-albaștrii. Dincolo, Craiova are o cotă uriașă: 4,30-4,50, iar remiza primește 3,40. Mergem pe mâna formei și recomandăm un ”1x” la cotă 2,00 pentru acest meci. Dacă apar pe teren și vor să joace, oltenii nu au cum să piardă meciul cu trupa lui Nicolae Dică.

În 2015, Hermannstadt lupta cu Gilortul Tg. Cărbunești pentru promovarea în Liga a 3-a. Acum, sibienii joacă finala Cupe... Cupa EHF e în Bănie! SCM Craiova - Vipers Kristiansand 30-25! Elevele lui Bogdan Burcea au cucerit primul trofeu europe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x