Antena Căutare

CSM Oradea, in optimile Euro Cup la polo

Bihorenii s-au impus in ultimul meci al grupei M in fata italienilor de la Bogliasco si au obtinut in extremis locul al doilea.

Partida desfasurata la Bazinul Olimpic „Ion Alexandrescu" a tinut cu sufletul la gura spectatorii bihoreni, pentru ca nu mai este o noutate faptul ca acolo unde exista si performanta e si entuziasm. Daca handbalul e la putere in Baia Mare, in Oradea cel mai indragit sport ar trebui sa fie polo.

Elevii lui Toth Laszlo au condus cu 3-2 dupa primul sfert de ora iar in repriza a doua ambele echipe au marcat 4 goluri asa ca distanta de o reusita s-a mentinut si la pauza mare.

In al treilea sfert, italienii au reusit sa egaleze situatia la general (11-11) dar in ultima repriza bihorenii au reusit de 3 goluri, peninsularii marcand decat unul singur. 14-12 si CSM Oradea castiga locul doi in grupa M, calificandu-se in optimi alaturi de rusii de la Sintez Cazan.

Foto: gsp.ro


Ion Craciunescu anunta joi daca vine sau nu la CCA... Oltchim - Dinamo Volvograd 31 -26 / A doua victorie pentru oltence...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x