Antena Căutare

Cu chiu, cu vai şi cu un japonez! Brazilia începe cu dreptul Mondialul, după 3-1 cu Croaţia

Dubla lui Neymar şi golul din prelungiri reuşit de Oscar au adus victoria naţionalei Selecao, la capătul unei partide în care s-au văzut de multe ori puşi în dificultate de croaţi

Cu chiu, cu vai şi cu un japonez! Brazilia începe cu dreptul Mondialul, după 3-1 cu Croaţia
| fifa.com

Dubla lui Neymar şi golul din prelungiri reuşit de Oscar au adus victoria naţionalei Selecao, la capătul unei partide în care s-au văzut de multe ori puşi în dificultate de croaţi.

Festivitatea de deschidere a brazilienilor nu impresionează pe nimeni, iar lucrurile continuă să meargă din rău în mai rău. E minutul 11 al meciului de debut, iar Marcelo deviază nefericit în propria plasă. Prima dată când un autogol reprezintă întâia reuşită a unui turneu final.

E linişte în tribune, iar croaţii prind şi mai mult curaj. Şuturile de la distanţă ale lui Kovacici nu-şi găsesc ţinta şi gazdele încep să revină în joc. Oscar se luptă incredibil, asta înseamnă să-l ai pe Mourinho antrenor, câştigă o minge dată ca pierdută de mulţi, îl serveşte pe Neymar, iar jucătorul Barcelonei face 1-1 cu un şut plasat, din afara careului, la care Pletikosa nu mai face nimic.

Asaltul din repriza a doua al Braziliei întârzie să apară şi Croaţia pare că poate duce meciul. Numai că, în minutul 70, iese la rampă centralul Yuichi NISHIMURA, care acordă mult prea uşor punctul cu var la o cădere artistică a lui Fred.

Reluările ne arată că nici în curtea şcolii n-o puneai de-un penalty pentru aşa ceva, dar japonezul rămâne ferm. Un pas, doi, trei.. oprire şi, cu mari emoţii, căci Pletikosa a reuşit să atingă balonul, Neymar face dubla şi modifică tabela la 2-1 pentru Brazilieni.

În primul minut al prelungirilor, pentru a opri parcă atacurile de final ale croaţilor, Oscar punctează pentru 3-1 şi clarifică soarta primului meci de la Cupa Mondială 2014.

Sportul românesc, în doliu! O fostă mare internaţională de handbal s-a stins din viață la doar 43 de ani... Simona Halep, pe locul 1 în preferințele fanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x