Antena Căutare

Kira Hagi, cu lacrimi în ochi la cununia religioasă a fratelui său cu Elena Tănase. Cum a fost surprins Gheorghe Hagi

Kira Hagi, sora lui Ianis Hagi, a fost surprinsă cu lacrimi în ochi la cununia religioasă a fratelui său cu Elena Tănase. De asemenea, Gheorghe Hagi a fost extrem de emoționat odată cu intrarea în biserică.

Galerie
Kira Hagi, sora lui Ianis Hagi, a fost surprinsă cu lacrimi în ochi la cununia religioasă a fratelui său cu Elena Tănase | Antena 1

Kira Hagi, sora lui Ianis Hagi, a fost alături de fratele său în cele mai emoționante momente. Duminică, 14 iulie 2024, fotbalistul și soția lui, Elena Tănase, și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu.

Fiul lui Gheorghe Hagi a făcut pasul cel mare în ziua de Crăciun, atunci când a decis să se căsătorească civil cu aleasa inimii. Un lucru este cert, Ianis Hagi și partenera lui trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Încă de când s-au cunoscut, Elena Tănase și soțul ei au știut că sunt suflete pereche. Aceștia se mândresc cu o relație bazată pe multă iubire, respect și comunicare. Și din imaginile de la cununia religioasă se poate observa faptul că legătura dintre ei este extrem de puternică.

Ianis Hagi și-a dorit ca întregul eveniment să fie extrem de discret, motiv pentru care la Biserica Visarion au fost prezenți doar familia și prietenii apropiați. Tânărul și soția lui au trecut prin clipe de care nu vor uita niciodată.

Citește și: Istoricul Domeniului Știrbey, locul pe care Ianis Hagi și Elena l-au ales pentru petrecerea de nuntă. Imagini cu proprietatea

Printre cei care au participat la slujba religioasă se numără și Kira Hagi. Sora lui Ianis Hagi nu a putut să lipsească de la biserică, unde a fost surprinsă cu lacrimi în ochi. Aceasta s-a emoționat peste măsură atunci când fratele său și Elena Tănase au pășit în fața preoților.

Cum a fost filmată Kira Hagi la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fiica lui Gheorghe Hagi, Kira Hagi, este o persoană destul de discretă. Astfel, tânăra nu și-a dorit să iasă prea mult în evidență la nunta fratelui său.

Aceasta a îmbrăcat o rochie cu imprimeu floral care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special superbele trăsături ale feței. Ținuta impecabilă a fost asortată cu o coafură elegantă și un machiaj discret.

De asemenea, camerele de filmat au surprins-o pe Kira Hagi în ipostaze de-a dreptul copleșitoare. Sora lui Ianis Hagi avea lacrimi în ochi atunci când fratele său și Elena Tănase au pășit în Biserica Visarion din București.

Citește și: Înainte de nunta anului a fost nunta mirelui. Ianis Hagi și-a poftit nașul acasă pentru o ceremonie mai restrânsă. Imagini inedite

Se pare că tânăra s-a emoționat extrem de tare când l-a văzut pe fotbalist într-un astfel de context.

Cum au apărut Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena, la cununia religioasă a fiului lor cu Elena Tănase

Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena, au fost prezenți la biserică chiar înainte ca Ianis Hagi și Elena Tănase să ajungă. Mama mirelui a îmbrăcat o rochie albastră discretă și elegantă, în timp ce fotbalistul român a optat pentru un costum în două culori: albastru și negru.

Deși a încercat să își ascundă emoțiile, camerele de filmat l-au surprins pe Gheorghe Hagi în timp ce era destul de nerăbdător. Acesta s-a ridicat și s-a așezat în nenumărate rânduri de pe scaun.

Toate momentele unice de la acest eveniment pot fi urmărite pe a1.ro/live.

Cum s-a îmbrăcat Andreea Naciadis, nașa lui Ianis Hagi și a Elenei, la nunta celor doi. Costel Naciadis, apariție elegan... Chef Orlando Zaharia, Chef Stefan Popescu si Chef Alexandru Sautner, preparate speciale la nunta lui Ianis Hagi. Ce au p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x