Antena Căutare

Imagini de senzație cu Ianis Hagi și Elena Tănase de la dansul mirilor. Cum s-au descurcat la primul vals în cuplu

Ianis Hagi și Elena Tănase au avut parte de un moment emoționant și plin de pasiune la dansul mirilor. Petrecerea de după cununia religioasă a avut loc într-o locație de vis: Domeniul Știrbey din Buftea.

Galerie
Ianis Hagi și Elena Tănase au avut parte de un moment emoționant și plin de pasiune la dansul mirilor | Antena 1

Nunta anului a avut loc la Domeniul Știrbey duminică, 14 iulie 2024. Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios în cursul zilei de astăzi, iar imaginile de la biserică au fost difuzate pe posturile Antena.

După ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, fotbalistul și soția lui au plecat către locația în care vor petrece alături de cei peste 700 de invitați. Distracția a început în jurul orei 19:00, atunci când au apărut și primele persoane invitate.

Pentru petrecerea de după slujba religioasă, Ianis Hagi a decis să își schimbe. Acesta a apelat la piese vestimentare care au atras rapid atenția oamenilor din jurul lor. De asemenea, tânăra a purtat rochia de mireasă în prima parte a petrecerii, urmând să se schimbe după dansul mirilor.

Citește și: Cum și-a făcut apariția Gică Popescu la cununia religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Imagini de la Biserica Visarion

Fotbalistul a îmbrăcat un costum negru extrem de elegant, care i s-a potrivit de minune. Un lucru este cert, Ianis Hagi și Elena Tănase s-au pregătit intens pentru acest eveniment important din viața lor.

Cel mai așteptat moment al serii a fost dansul mirilor. Aceștia au avut parte de o coregrafie specială. Invitații i-au privit cu mari emoții pe tânărul fotbalist și pe soția lui. Mai mult, cei doi au ales o melodie specială a unui artist român.

Cum s-au descurcat Ianis Hagi și Elena Tănase la primul vals în cuplu

Ianis Hagi și soția lui, Elena Tănase, au avut parte de primul vals în cuplu. Cei doi s-au descurcat de minune la dansul mirilor. Deși a fost îmbrăcată într-o rochie ce nu i-a oferit prea multă libertate, tânăra a respectat cu strictețe fiecare pas al coregrafiei.

Cei aflați pe Domeniul Știrbey de la Buftea au urmărit cu mare atenție dansul spectaculos al celor doi. De altfel, se pare că tânărul nu se pricepe doar fotbal, ci și la dans. Acesta a avut mare grijă ca momentul să iasă perfect, iar camerele de filmat au surprins totul.

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un cort de 1200 m2 în interior. Întregul eveniment a fost de vis. Ianis Hagi și Elena Tănase au ales cu atenție sporită aranjamentele florale și preparatele din care au gustat invitații.

Citește și: Kira Hagi, cu lacrimi în ochi la cununia religioasă a fratelui său cu Elena Tănase. Cum a fost surprins Gheorghe Hagi

Tinerii s-au bucurat din plin de fiecare clipă pe care au trăit-o alături de prieteni, dar și de familie astăzi, 14 iulie 2024. Mulți își vor aminti cu mare drag de nunta anului de pe Domeniul Știrbey, care a fost organizată în detaliu de o armată de oameni.

Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Hagi de duminică, 14 iulie 2024. Imaginile în exclusivitate, atât de la cununia religioasă, cât și de la petrecerea care are loc la Domeniul Ştirbey, sunt transmise de către posturile Antena.

Cum s-au îmbrăcat Gheorghe și Marilena Hagi la nunta fiului lor. Soacra mare, rochie spectaculoasă... Simona Halep, apariție fascinantă la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Ce rochie impecabilă a purtat sportiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc!
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc! Miercuri, 21.08.2024, 20:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x