Căutare Live

Cum arăta David Popovici la vârsta de 4 ani, atunci când s-a apucat de înot! Fanii au reacționat imediat

David Popovici este noua senzație a sportului românesc după ce a reușit să câștige două titluri la Mondialele de natație de la Budapesta. Recent, urmăritorii săi au descoperit cum arăta sportivul în urmă cu 15 ani, pe vremea când avea doar 4 ani și se apuca de înot.

Urmăritorii de pe Instagram ai sportivului au descoperit cum arăta David Popovici la vârsta de 4 ani, atunci când s-a apucat de înot

sursa foto: Profimedia

În ultimele zile, pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume apare numele lui David Popovici, românul în vârstă de 17 ani care a reușit să câștige medalia ade aur în proba de 100 metri liber și medalia de aur în proba de 200 de metri liber. Nu doar românii, ci și oameni din întreaga lume au dorit să afle mai multe despre noua senzație a înotului internațional.

Utilizatori de pretutindeni i-au dat follow pe Instagram sportivului român. Mulți au reacționat imediat atunci când au văzut cum arăta David Popovici la vârsta de 4 ani, atunci când s-a apucat de înot.

Cum arăta David Popovici la vârsta de 4 ani, atunci câns s-a apucat de înot

România are toate motivele să fie mândră după ce David Popovici a reușit să devină cel de-al doilea înotător din toate timpurile care câștigă aur la probele de 100 și 200 de metri liber, în cadrul aceleași ediții a Campionatelor Mondiale. Primul sportiv din lume care a reușit o astfel de performanță a fost Jim Montgomery, în anul 1973, la Belgrad.

Citește și: Ce program strict are David Popovici și ce lucru special face în fiecare dimineață, la 4:30. Părinții lui respectă un protocol

Acum, David Popovici (17 ani) a reușit nu doar să câștige aurul la ambele probe, ci și să stabilească un nou record de timp la juniori. Astfel, la proba de 100 metri liber, acesta a înregistrat un timp de 47 de secunde 58/100, după ce reușise cel mai bun timp atât în serii (47 sec 60/100), cât şi în semifinale, stabilind un nou record mondial de juniori (47 sec 13/100). A câștigat medalia de aur și în proba de 200 metri liber, cu timpul de 1 min 43 sec 21/100, un nou record mondial de juniori, după ce îl ameliorase, duminică, în semifinale (1 min 44 sec 40/100), potrivit celor de la Agerpres.

Pentru cei care nu știu, David Popovici are 17 ani și a semnat în urmă cu ceva timp cu CS Dinamo. Debutul său la Mondialele de seniori a fost marcat de două titluri mondiale în bazin olimpic pentru înotul masculine românesc.

Citește și: Ce salariu primește David Popovici la CS Dinamo. Câți bani ia noul star mondial al natației pentru a face performanță

Totuși, toate aceste performanțe au venit după numeroși ani de antrenamente intensive, disciplină și devotament pentru sportul de care s-a îndrăgostit încă de când era mic. Nu mică a fost mirarea fanilor atunci când au descoperit cum arăta David Popovici la vârsta de 4 ani, atunci când s-a apucat de înot.

Așa cum a declarat în diferite interviuri, David Popovici s-a apucat de înot la vârsta de 4 ani, în contextul unor probleme medicale în zona spatelui. A fost „dragoste la prima vedere” și astfel, într-un timp extrem de scurt, înotul a devenit marea sa pasiune.

Susținut din plin de familie, antrenor și apropiați, copilul de 4 ani pasionat de înot a devenit azi un mare campion.

Pe contul său de Instagram există chiar poze în care urmăritorii pot vedea cum arăta David Popovici la vârsta de 4 ani, atunci când s-a apucat de înot. Detaliul observat de mulți a fost faptul că încă de mic sportivul era fotogenic și cu trăsături frumoase.

iFight HEROES "Marea Confruntare", live pe AntenaPLAY de la 19:30 şi pe Antena 1 de la 23:30... Un puşti face senzaţie pe internet. E fotbalist, dar se pricepe şi la baschet. Ultimul truc e uimitor...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x