Antena Căutare

Cum au fost surprinși Ianis Hagi și soția lui, Elena, după nunta de la Domeniul Știrbey. Petrecerea a continuat și a doua zi

Ianis Hagi și Elena Tănase au continuat petrecerea după nunta anului de la Domeniul Știrbey de duminică, 14 iulie 2024. Cei doi tineri au fost surprinși ținându-se de mână în timp ce se îndreptau către mașina în care se afla și Gheorghe Hagi.

Galerie
Ianis Hagi și Elena Tănase au continuat petrecerea după nunta anului de la Domeniul Știrbey de duminică, 14 iulie 2024 | Antena 1

Ianis Hagi și soția lui, Elena Tănase, au avut parte de o nuntă ca în povești. Totul a fost perfect la Domeniul Știrbey, unde au fost așteptați aproximativ 700 de invitați. Aranjamentele floarea și peisajul de vis au încântat privirile oaspeților duminică, 14 iulie 2024.

Partenera fotbalistului s-a ocupat cu mare atenție de fiecare detaliu al petrecerii. De asemenea, aceștia și-a dorit o rochie de mireasă stil sirenă și cu trenă lungă ce i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special talia de invidiat.

După cununia religioasă, Ianis Hagi și Elena Tănase s-au retras în locația din Buftea unde au început să întâmpine primii invitați care au sosit de la ora 19:00. În ceea ce privește meniul, mirii au ales preparate de-a dreptul spectaculoase și un tort uriaș.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat părinții Elenei Tănase la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi. Cei doi au atras toată atenția

Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu au colaborat în premieră la nunta anului. Aceștia s-au ocupat în amănunt de fiecare farfurie care a ajuns pe masa oaspeților duminică, 14 iulie 2024. Meniul grandios a fost gândit de Marian Cernat, Executive Chef la Domeniul Știrbey Vodă și Cooking Team Coordinator la Chefi la cuțite.

Cum au fost filmați Ianis Hagi și soția lui, Elena Tănase, după nuntă. Cei doi au organizat o petrecere discretă a doua zi

Toți cei prezenți la nunta anului s-au distrat de minune alături de Ianis Hagi și Elena Tănase. Mirii au petrecut până dimineața alături de ultimii invitați rămași. Luni, 15 iulie 2024, fotbalistul și soția lui au continuat petrecerea în compania familiei și a persoanelor apropiate într-o locație discretă.

Printre cei care au fost prezenți și la restrânsul eveniment de a doua zi după cununia religioasă se numără: Gică Popescu cu soția, Kira Hagi (sora lui Ianis Hagi), dar și Tudor Băluță. Se pare că tânărul fotbalist și partenera lui au decis să ia prânzul doar cu persoanele dragi.

Masa a durat în jur de patru ore, iar muzica a fost asigurată de un DJ. În ceea ce privește ținutele, Elena Tănase a eclipsat pe toată lumea cu o rochie scurtă ce i-a lăsat la vedere picioarele lungi și decolteul amplu.

Citește și: Cum au apărut Gigi Becali și soția lui, Luminița Becali, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Ce costum unic a purtat patronul FCSB

De asemenea, nici Ianis Hagi nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a îmbrăcat o cămașă albă dintr-un material foarte subțire și pantaloni în aceeași culoare.

Petrecerea a fost în toi pe Domeniul Știrbey, locul în care Ianis Hagi și Elena Tănase s-au distrat alături de familie și prieteni

Domeniul Știrbey a fost alegerea făcută de Ianis Hagi și Elena Tănase atunci când s-au gândit la petrecerea de nuntă. Locație spectaculoasă are o istorie de peste 160 de ani și un peisaj de vis.

La marele eveniment au fost prezenți oameni importanți din lumea sportului printre care se numără Cristi Chivu, Simona Halep, Gigi Becali și Denis Alibec. De altfel, mirii au avut aproape membrii familiei și prietenii apropiați.

Imaginile în exclusivitate de la nunta anului au fost difuzate pe a1.ro/live.

Ianis și Elena Hagi și-au amânat luna de miere. Ce motiv au avut tinerii îndrăgostiți... Cât a costat rochia purtată de Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Unde a mai îmbrăcat ținuta spectacu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc!
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc! Miercuri, 21.08.2024, 20:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x